over-maritox
over-maritox
Tekst wie zijn wij

Wie zijn wij

Maritox milieutechniek b.v. is ruim 28 jaar actief werkzaam met het verwijderen van gevaarlijke stoffen.
Deze gevaarlijke stoffen dienen deskundig gesaneerd te worden, hiervoor wordt vooraf een onderzoek uitgevoerd, ingeval van asbest dient een asbestinventarisatie te worden verricht  Deze asbestinventarisatie geldt als basis voor de vervolgstappen conform de wetgeving een keuze te maken voor het aanbrengen van een afscherming, of vanwege de risico’s een noodzakelijk saneringsplan, afhankelijk van de diverse omstandigheden.

Klantgericht advies of consultancy blijkt vaak gewenst om financiële schade in een later stadium te voorkomen, desgewenst verzorgt Maritox dat voor u, alsmede het gehele traject van vergunningen, Werk-VGM plan en de sanering met de oplevering, vrijgave rapportage en stortbewijzen.

Maritox heeft expertise en uitgebreide kennis van gevaarlijke bouwmaterialen, keramische isolatie, verontreinigde zware metalen coatings, en petrochemisch verontreinigde stoffen. Wij bieden complete totaal oplossingen.

Door internationale ervaringen heeft Maritox en zijn gespecialiseerde afdelingen een  groot klanten bestand opgebouwd in de olie & gas, petrochemie, de tankopslag en maritieme services.

Eind juni zijn de laatste 2.5 jaar totaal 108 offshore platforms voorzien van onze services. Onze geavanceerde technieken leveren uitgebreide oplossingen, innovatie blijft de drijfveer met meer groene ambities voor toekomstig behoudt van onze planeet.

Maritox logo
Maritox
 • work for Ship / Marine
  Ship / Marine
 • work for Storage tanks
  Storage tanks
 • work for Pipes
  Pipes
 • work for Bridges
  Bridges
 • work for Offshore
  Offshore
 • work for Health, Security & Environment
  Health, Security & Environment