Maritox-Asbest-Gebouwen Maritox-Asbestbestrijding Maritox-Bv Maritox-Industrial-Cleaning Maritox-Maritiem-Offshore Maritox-Nuclear-Industries Maritox-Reinigen-Desinfectie-Coating

MARITOX

Sterk in ontwikkeling en samenwerking

MARITOX

Betrouwbare partner voor integrale aanpak

MARITOX

Ons succes 2.000.000 werkuren , Zero ongevallen

MARITOX

Wij werken met duurzame ECO systemen

MARITOX

Sterk in ontwikkeling en samenwerking

MARITOX

Betrouwbare partner voor integrale aanpak

MARITOX

Ons succes 1.000.000 werkuren , Zero ongevallen

MARITOX

Wij werken met duurzame ECO systemen

Over Maritox

Ons bedrijf is gestart begin 1993 nu bijna 24 jaar later succesvol in Nederland, verschillende Europese landen en ver daarbuiten. Maritox milieutechniek b.v. laat techniek werken voor haar klanten. Wij doen dit met innovatieve  concepten en integrale oplossingen.Teamwork en uitwisseling van kennis en kunde is daarin essentieel en vormt de basis van ons succes. Betrokkenheid bij het bedrijf, bij onze klanten en een passie voor techniek zijn onontbeerlijke waarden.

Management

Het management team houdt zich bezig met het dagelijks bestuur van Maritox onder voorzitterschap van de DGA en algemeen directeur. De leden van het management team hebben gezamenlijke bevoegdheden en verantwoordelijkheden. Zij zijn samen verantwoordelijk voor de leiding van het bedrijf voor zowel uitvoering van de strategie en beleid. En het behalen van de doelstellingen en resultaten.

Ontwikkeling

In 2017 en 2018 verwachten we op diverse plaatsen nog uitbreiding voor nieuwe medewerkers. Doelstelling 2017 – 2020 Het bedrijf ontvangt steeds meer landelijke en wereldwijde opdrachten van industriële bedrijven en scheepvaart. Dagelijks leveren we innovatieve ECO-vriendelijke services met forse besparingen en voordelen voor onze doelgroepen.

Partnerships & Allianties

Maritox milieutechniek heeft verschillende innovatieve en duurzame oplossingen en technieken ontwikkeld. Voor o.a. de asbestverwijdering, de Industriële Reiniging, Tank en Scheepvaart cleaning en vele speciale technieken. Een aantal buitenlandse franchisenemers profiteren reeds van binnen ons bedrijf ontwikkelde systemen en oplossingen. Het delen van kennis en de borging van Gezondheid en Veiligheid heeft bij ons bedrijf hoge prioriteit.   

Maritox milieutechniek b.v.
Postbus 1025
3160 AE Rhoon
Tel. 010-5012446
E-mail. maritoxmilieu@gmail.com

Wilt u vrijblijvend advies?
Wij geven u ‘stof’ tot nadenken.

Vul ons contact formulier in.

Uw partner bij asbestverwijdering

Maritox

Ons bedrijf is begin 1993 gestart en nu ruim 23 jaar later succesvol in nederland, verschillende Europese landen en ver daar buiten