duurzaam-door-maritox
duurzaam-door-maritox
Tekst duurzaam

Duurzaam

Maritox milieutechniek en MPS zijn voortdurend bezig om nieuwe duurzame technieken te verbeteren om o.a. verspilling tegen te gaan van producten en materialen.
Bijzondere aandacht voor onze “Power-full Green Technology” welke bij het MPS platform steeds verder zijn ontwikkeld. De mogelijkheden van MPS Micro Particles in onze toegenomen bescherming processen blijven zich verder uitbreiden.

Wij zien wijzigingen in de productie processen bij de olie & gas, en petrochemische installaties. deze industriële aanpassingen worden in hoog tempo uitgevoerd.
Onze industriële reinigingstechnieken spelen op deze veranderingen in door innovatie en duurzame oplossingen aan te bieden.

Maart 2021 werd internationaal de toon gezet in de petrochemische industrie en de Offshore, bij onze Cleaning, Maintenance, & bescherming werkzaamheden.
Met het beschikbaar stellen van het “High Cleaning Efficiency Proces” werd vervolgens geconstateerd en is vastgesteld dat het vrijgekomen industrieel afval met ca.72%  is verminderd.

Door toegenomen gebruik van Online-Robot Operaties zijn er tijdens de cleaning periode het werk ca.17% sneller geklaard door het gebruik van NO-ENTRY zones.
Een bijkomend voordeel dat direct na de reiniging de procesapparatuur van de fabriek werd beschermd tegen corrosie en snelle aangroei van vervuiling betekend minder onderhoud en energy besparing en kostenbesparing voor onze klanten !!

Er worden regelmatig geavanceerde duurzame technieken in de markt gezet door het MPS platform, waarvan CO2 besparingen een belangrijk onderdeel zijn gaan vormen.

Maritox logo
Maritox
 • work for Ship / Marine
  Ship / Marine
 • work for Storage tanks
  Storage tanks
 • work for Pipes
  Pipes
 • work for Bridges
  Bridges
 • work for Offshore
  Offshore
 • work for Health, Security & Environment
  Health, Security & Environment